Rotary sau bucuria de a face bine

in Lifestyle/Social by
Banner

Rotary Club Târgoviște este de mulți ani unul dintre cei mai importanți și consecvenți susținători ai comunității. An de an, fără mare tam-tam, rotarienii pun în aplicare agenda Clubului, care cuprinde aproape exclusiv proiecte și acțiuni având ca finalitate ajutorarea persoanelor și grupurilor aflate în dificultate sau  chiar proiecte ale căror beneficiar este întreaga comunitate.

Dacă acțiunile de peste an trec, de multe ori, aproape neobservate, publicitatea propriilor acțiuni neconstituind o prioritate pentru rotarieni, Balul Rotary, eveniment caritabil destinat strângerii de fonduri pentru diverse acțiuni filantropice, se bucură de o atenție deosebită din partea publicului.

Eveniment spectaculos, care adună laolaltă crema urbei – intelectuali, artiști și oameni de afaceri deopotrivă, Balul Rotary era, până de curând, un eveniment mai degrabă exclusivist, la care participau doar membrii Clubului și invitații acestora.

De anul acesta, toți cei care doresc să ia parte la un eveniment deosebit și, mai mult, să contribuie la sprijinirea unor proiecte având ca finalitate binele comunității, sunt invitați la Balul Rotary, care va avea loc sâmbătă, 15 decembrie.

Așa cum spuneam, Balul Rotary este un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru proiecte dedicate comunității. Anul acesta, membrii Clubului au ca țintă strângerea sumei necesară înființării un cabinet mobil de consultați oftalmologice și consultații medicale primare. Cabinetul va oferi asistență medicală în principal persoanelor care locuiesc în zonele izolate, greu accesibile ale județului.

Balul Rotary se anunță a fi, ca în fiecare an și un eveniment monden, despre care se va vorbi multă vreme! Printre oaspeții rotarienilor se numără caricaturistul Ștefan Popa Popa’s, care va contribui direct la strângerea de fonduri prin realizarea de caricaturi pentru cei care doresc acest lucru, banii încasați urmând a fi donați pentru proiectul amintit.

Așadar, dacă doriți să participați la un eveniment cu adevărat deosebit, sclipitor – contribuind în același timp la proiectul caritabil al membrilor clubului – sunteți invitați la Balul Rotary Târgoviște. Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 19:00, la Restaurant Nova.

Pentru detalii organizatorice (inclusiv financiare) și rezervări, puteți suna la  0722 544 911.

Banner