La mulți ani, Gazeta!

in Actualitate by
Banner

Gazeta Dâmboviței împlinește 7 ani. Un proiect care a salvat ce se putea salva în media dâmbovițene, supuse decimării sistematice de un patronat cu puternică filiație partinică, preocupat de folosire presei pe post de măciucă pentru adversari și nu pentru a-și îndeplini menirea, de a informa.

Gazeta Dâmboviței  a reușit în cei 7 (șapte!) ani de existență să țină sus fanionul mândriei de a fi ziarist în slujba cetății, în pofida tuturor presiunilor, agresiunilor, greutăților și sacrificiilor pe care profesia de jurnalist le presupune.

Rezistând tentației de a face ”presă” la comandă, Gazeta Dâmboviței a contribuit la redobândirea demnității breslei, serios șifonată în ultima vreme.

Dar, atâta vreme cât jurnaliști asemenea colegilor noștri vor fi în prima linie a luptei pentru interesul cetățeanului, noi, ca societate, mai avem o șansă.

Aniversarea de 7 ani a publicației Gazeta Dâmboviței este o sărbătoare pentru toți jurnaliștii dâmbovițeni devotați profesiei lor, arătând fără dubiu că se poate!

Redacția Bazar Media transmite un sincer și călduros LA MULȚI ANI, GAZETA DÂMBOVIȚEI! La mulți ani, Gabriel Cristache! La mulți ani, Crina Zamfirescu!

Banner