fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia – Hermannstadt, astăzi, ora 18.00

in Sport by
Banner
Echipa din Târgoviște va susține în această seară ultimul joc oficial la Ploiești în 2019, contra lui AFC Hermannstadt (1-2 în tur, la Tg. Mureș), în etapa a 21-a a Ligii I. Roș-albaștrii vor să repete evoluția și rezultatul din runda trecută, când s-au impus în fața Politehnicii Iași, 2-1 pe Ilie Oană.
    „Ne așteaptă un joc dificil. Întâlnim un adversar foarte bine organizat, de la venirea pe banca tehnică a lui Eugen Neagoe. Cu o dinamică bună, sperăm să destabilizăm sistemul lor. Ar fi foarte important pentru noi să câștigăm toate cele trei puncte”, a prefațat Viorel Moldovan disputa de astăzi, programată la ora 18.00, într-o declarație acordată pentru site-ul oficial al clubului, afcchindiatargoviste.ro.
Din păcate, patru jucători sunt indisponibili pentru jocul cu AFC Hermannstadt: Aioani, Dumitrașcu și Rață – suspendați pentru cumul de cartonașe galbene – și Florea, accidentat.
    Biletele pentru acest joc costă 15 lei la Tribuna I și 20 lei la Tribuna 0 și pot fi achiziționate astăzi de la Târgoviște, până la ora 13, și de la Ploiești, până la ora 19.00.
Foto: Marius Tudor
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top