fbpx

Platformă de știri și opinii

Gura Șuții

Alertă la Gura Șuții. Minoră găsită inconștientă, la marginea pădurii

in Actualitate by
Banner

A fost din nou alertă la Gura Șuții, în Dâmbovița, localitatea devenită celebră, din păcate, în această vară după ce o copilă de 11 ani a fost ucisă de un cetățean olandez. În noaptea de 14 decembrie, o fată din localitate a fost găsită inconștientă, la marginea unei păduri.

Alarma a fost dată în jurul orei 21.10 când polițiștii din cadrul Secției nr.9 de Poliție Rurală Mătăsaru, au fost sesizați prin numărul de urgență 112, de către o femeie, din Gura Șuții, care afirma că a găsit o fată inconștientă, la marginea pădurii din zona cartierului Ivanca din localitate.

Gura Șuții
O fată de 13 ani găsită inconștientă, la Gura Șuții, după ce a fost agresată de tată.

Deplasați la față locului polițiștii au stabilit că cele relatate erau reale. Minora de 13 ani revenindu-și între timp. Aceasta fusese agresată de tatăl său, pe motiv că nu ar fi avut grijă de fratele ei mai mic.

Copila de 13 ani a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, pentru investigații medicale. Fata nu a rămas internată. Aceasta nu prezenta urme vizibile de violență.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea se va lua legătura cu reprezentanții DGASPC Dâmbovița, pentru ase dispune măsuri, în cazul minorei agresate de părinte.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top