fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia joacă azi cu FC Voluntari

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște – FC Voluntari, luni, 13 martie – ora 17.30

Chindia şi FC Voluntari s-au mai întâlnit de 10 ori în principala competiţie internă, de cinci ori s-au impus dâmboviţenii, de trei ori au câştigat ilfovenii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 7 octombrie 2019, FC Voluntari – Chindia 0-1 (autogol Julio Rodriguez). În returul sezonului regulat 2019-2020, FC Voluntari a câştigat în deplasare cu 2-1, graţie golului reuşit de Cătălin Ţîră în minutul 90+3.

Cea mai recentă confruntare din Superliga României a adus şi cea mai mare diferenţă de scor: 22 octombrie 2022, FC Voluntari – Chindia 0-3, toate cele trei goluri purtând semnătura lui Doru Popadiuc.

Anton Petrea vs Liviu Ciobotariu: 5 dueluri în campionat – 3 victorii Petrea – o remiză -un succes Ciobotariu.

Mediile de vârstă

Chindia Târgovişte – 24 ani şi 5 luni.

FC Voluntari – 26 ani şi 6 luni.

Chindia s-a bazat pe 29 de jucători, dintre care 11 au înscris cel puţin un gol.

262 de dueluri în atac a câştigat Daniel Popa în acest sezon, locul 1 la acest capitol. De asemenea, de notat clasarea lui Daniel Neguţ pe locul 2 în clasamentul driblingurilor reuşite – 107.

30 de fotbalişti a utilizat Liviu Ciobotariu în primele 29 de etape, printre care şi Igor Armaş, integralist în ediţia curentă.

În cazul în care va fi utilizat, slovacul Adam Nemec va bifa meciul cu numărul 150 pe prima scenă din România. Cu 35 de goluri înscrise, vârful ilfovenilor se află pe o listă selectă cu cei mai buni marcatori străini din istoria Superligii, în faţa lui fiind doar 11 astfel de jucători.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top