Chindia începe play-out-ul cu o victorie

in Sport by
Banner

În prima etapă din play-out, Chindia a învins-o pe CS Tunari în deplasare, la Buftea, cu scorul de 3-2, într-o partidă echilibrată, cu ocazii de-o parte și de alta.

Pentru trupa lui Diego Longo a deschis scorul croatul Ivan Pesic, (min 4), încă din primele secvențe ale jocului. Gazdele au egalat în urma unui corner, (min29), când Mitrică a centrat pe jos, iar fundașul Chindiei, Hysen Memolla a deviat în propria poartă. Chindia a revenit în avantaj pe tabelă cu puțin timp înainte de pauză, când Matiș a lovit bara, iar mingea a ricoșat la Ante Zivkovic, (min 43), care a reluat din șase metri și a trimis mingea la colțul lung. 

Gazdele au revenit din nou pe tabelă, era minutul 61 când Paul Mitrică centra în careu, în urma unei lovituri libere,  Adrian Petre câștiga duelul aerian cu fundașul Chindiei, Cornel Dinu, iar tunarii restabileau egalitate pe tabelă. Golul trei al Chindiei vine în urma unei faze foarte asemănătoare ca la primul. Același Răzvan Matiș, decarul roș-albaștrilor, șuta puternic de la 20 de metri, mingea se duce în bară, aproape de vinclu, iar mingea a ricoșat la același Zivkovic, care nici de această dată nu l-a iertat pe goalkeeper-ul  Isvoranu, acesta fiind și golul de trei puncte pentru gruparea roș-albastră.

 Chindia este pe locul 2 în grupa B a play-out-ului Ligii 2, ajungând la cota 31 în clasament, același punctaj pe care îl are și ocupanta primei poziții, CSA Steaua București. Următorul joc al dâmbovițenilor este pe teren propriu, împotriva celor de la Concordia Chiajna, programat sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11:00.

Sursa foto: Facebook, AFC Chindia Oficial

Banner