Reacție la asfaltarea drumului din munte: ”Corneliu Ștefan, chapeau bas!”

in Actualitate by
Banner

Reacție promptă, la știrea despre turnarea primului strat de asfalt pe DJ714, între Bolboci și Cheile Tătarului, din partea președintelui Camerei de Comerț Dâmbovița, Valentin Calcan! El însuși unul dintre cei mai importanți antreprenori din turismul dâmbovițean, a fost, timp de mai bine de 20 de ani, și unul dintre cei mai activi avocați ai dezvoltării stațiunii Peștera-Padina, mizând pe potențialul extraordinar al zonei.

Cred că doar “felicitări” este prea puțin. Voi spune și: Corneliu Stefan, ”chapeau bas”, a transmis Valentin Calcan pe rețelele de socializare.

Entuziasmul manifestat de președintele Camerei de Comerț este perfect justificat: afluxul mare de turiști, chiar și în condițiile unui acces uneori extrem de dificil, imposibil, chiar, în unele perioade din iarnă, arată potențialul extraordinar al zonei. Iar faptul că, așa cum subliniază Valentin Calcan,  vorbim despre ”cel mai frumos drum montan din România”, nu poate decât să ne bucure!

Valentin Calcan, președinte CCIADb: Se va deschide în curând cel mai frumos drum montan din România!

Odată cu asfaltarea drumului de la Cabana Bolboci la Cheile Tătarului avem accesul garantat spre Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina din Bucegii Dâmbovițeni.

Un acces rutier modernizat dorit și așteptat de foarte mulți ani.

Felicitări Corneliu Stefan pentru hotărârea de a susține dezvoltarea turismului montan dâmbovițean, felicitări pentru promovarea investițiilor publice exclusiv pe criterii de performanță economică și nu pe… numărul de voturi!

Asta pentru că nu pot să uit, a fost o vreme când prin CJD se spunea că “brazii nu votează” și ca urmare investițiile publice nu se “justifică”.

Este tristul motiv pentru care acest drum, cu ani în urmă, a fost eliminat din programul de modernizare.

Ce conta că noroaiele erau uneori cât casa, că turiștii făceau cale întoarsă, că ambulanța nu putea ajunge la timp…

De aceea, cred că doar “felicitări” este prea puțin.

Voi spune și: Corneliu Stefan, chapeau bas!

#LaculBolboci

#StațiuneaPeșteraPadina

#ConsiliulJudețeanDâmbovița

Banner