fbpx

Platformă de știri și opinii

Claudia Gilia (PSD), nominalizată pentru postul de prefect al județului Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

Noul prefect al județului Dâmbovița va fi o femeie. Este vorba de social democrata Claudia Gilia,membru al organizației PSD Dâmbovița. Anunțul a fost făcut miercuri, 15 decembrie, de PSD Dâmbovița, partid căruia, conform protocolului negociat la nivelul coaliției de guvernare (PSD-PNL-UDMR), i-a revenit dreptul de a desemna prefectul județului Dâmbovița.

Comunicat de presă:

Claudia Gilia a fost nominalizată de PSD Dâmboviţa pentru funcția de prefect al județului.

Claudia Gilia

Desemnarea a fost făcută în cursul acestei seri, Claudia Gilia obținând în unanimitate voturile membrilor Biroului Permanent Județean al PSD Dâmboviţa. Aceasta va fi instalată în funcția de prefect al județului imediat după emiterea unei hotărâri în acest sens de către Guvernul României.

Claudia Gilia a fost deputat PSD Dâmbovița, dar și vicepreședinte al Consiliului Județean. Din punct de vedere profesional, este conferențiar universitar la Universitatea Valahia din Târgoviște și specialist în drept constituțional.

În ceea ce privește una dintre funcțiile de subprefecți, organizaţiei judeţene a PSD îi va reveni un post pentru care, de asemenea, cu unanimitate de voturi, a fost desemnat Corneliu Sălișteanu, consilier local PSD în Consiliul Local Târgoviște. Corneliu Sălișteanu este conferenţiar universitar, fiind timp de două mandate prorector al Universitatății Valahia din Târgoviște.

Este nevoie ca programul de guvernare să fie implementat întocmai, iar cetățenii să fie în centrul preocupărilor instituției Prefectului. Totodată, din punct de vedere politic, PSD Dâmboviţa demonstrează, încă o dată, că este principalul partid al județului.

PSD Dâmboviţa”

Banner
Go to Top