fbpx

Platformă de știri și opinii

CCIADb| Gala Topul Firmelor din județul Dâmbovița, reprogramată pentru luna decembrie

in Actualitate/Economie by
Banner

Gala Topul Firmelor din județul Dâmbovița, eveniment care trebuia să aibă loc pe data de 11 noiembrie, a fost reprogramată pentru data de 16 decembrie, date fiind restricțiile generate de situația epidemiologică actuală.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Dâmbovița, organizatorii Galei Topul Firmelor, printr-un comunicat de presa care a fost publicat și pe pagina oficială de Facebook a instituției.

„Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile, în contextul în care și anul 2021 a adus provocări majore pentru economie. 

Topul Firmelor din Dâmbovița, organizat de către Camera de Comerț Dâmbovița, este evenimentul unic de recunoaștere a muncii și a performanței celor care țin pornit motorul economiei. 

Incertitudinile generate de situația actuală epidemiologică afectează toate activitățile planificate a se desfășura în perioada imediat următoare. În aceste condiții, Camera de Comerț Dâmbovița a hotărât reprogramarea ????? ????? ????????, ediția a XXVIII-a, pentru data de 16 decembrie 2021.

Locația și programul evenimentului vor fi comunicate ulterior.

Vă mulțumim pentru înțelegere și de abia așteptăm să ne revedem!”, este mesajul transmis de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Dâmbovița.

Sursa: Comunicat de presă Camera de Comerț Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top