fbpx

Platformă de știri și opinii

Constantin Ana: Nu ne mai chemați să vă plimbăm animalele de companie!

in Actualitate by
Banner

Deși Ordonanța Militară nr. 3 prevede că persoanele cu vârsta de peste 65 de ani vor putea părăsi domiciliul în intervalul orar 11:00-13:00, Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, îi îndeamnă pe cetățeni să solicite ajutorul de fiecare data când va fi nevoie și să nu iasă din case.

„Așa cum știți, Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020 a intrat în vigoare.

Din punctul meu de vedere s-au luat niște măsuri importante, dar din păcate nu toate restricțiile sunt duse până la capăt!

Persoanele cu vârsta peste 65 de ani mai au voie să părăsească domiciliul, cu motiv justificat, în intervalul orar 11-13!

Cu toate acestea, eu îi rog, îi sfătuiesc să rămână acasă! Pentru că noi suntem lângă ei!

Am mărit și vom mări permanent numărul persoanelor ce le vor sta la dispoziție cetățenilor orașului izolați la domiciliu, dar și persoanelor cu vârsta peste 65 ani ce au nevoie de sprijin!

Totodată Direcția de Asistență Socială a Primăriei Pucioasa monitorizează permanent un număr însemnat de vârstnici cu probleme de sănătate sau care sunt singuri!

În plus, toate magazinele cu profil alimentar și farmaciile vor primi recomandarea să servească cu prioritate în intervalul orar 11:00 – 13:00 persoanele vârstnice, pentru a îi ajuta să ajungă la timp acasă – analizăm posibilitatea ca acest lucru să devină obligatoriu.

Apelați cu încredere la noi, dar și la agenții economici ce și-au oferit serviciile în acest sens!

Dar, vă rog (nu e glumă!), din respect pentru întreaga comunitate, nu ne mai chemați sa vă plimbăm animalele de companie sau să vă cumpărăm o ladă de bere!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Constantin Ana 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top