fbpx

Platformă de știri și opinii

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea PNL: „Nu am nimic să le reproșez colegilor”

in Politică by
Banner

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea PNL. Anunțul a fost făcut, la București, chiar la sediul partidului, de deja fost șef al liberalilor. El a convocat pentru sâmbătă, 2 aprilie, Biroul Executiv al formaţiunii, dar liderii PNL au boicotat ședința. Astfel ca anunțul a fost făcut de Florin Cîțu după ce acesta a constat că la sediul partidului niciunul dintre colegii săi nu a venit ca să dialogheze cu acesta.

Foto- Florin Cîțu, 2 aprilie 2022

Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor, dar am depus-o la partid, pentru că ei nu au fost aici”,a spus Cîțu.

„Este adevărat, niciodată nu am fost confortabil cu acest compromis pe care l-am făcut cu PSD, totdeauna am crezut că măsurile propuse vor avea une fect de bumerang, inflația crește, dobânzile cresc, toate aceste măsuri vor avea efecte de bumerang din păcate„, a mai spus Cîțu.


”Aș fi vrut o discuție serioasă cu colegii mei. Curajul, poate, le-a lipsit.” a mai declarat Florin Cîțu.

Mai multe filiale ale PNL au solicitat, în ultimele zile, convocarea unui congres extraordinar pentru înlocuirea lui Florin Cîţu de la şefia partidului. Între semnatarii documentului, confrm unor surse, sa-u aflat și cei de la PNL Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top