Primarul Cristian Stan, dezamăgit de unii cetățeni iresponsabili

in Actualitate/Administrație by
Banner

Nici nu a fost inaugurat bine Parcul Mitropoliei din Târgoviște că au și apărut personaje iresponsabile care, nu doar că nu știu să se bucure de frumusețea unui loc, dar inisită să strice inclusiv bucuria celor din jur.

Este vorba despre acele persoane care aruncă întotdeauna gunoaiele pe jos, chiar dacă un coș de gunoi nou-nouț stă poate la mai puțin de un metru distanță.

Până când nu vom estompa acest iz de iresponsabilitate care plutește în jur, “vrem o țară ca afară” rămâne doar un slogan. Nu este de ajuns să vrei ceva, uneori mai trebuie să și faci, iar cerințele sunt cât se poate de simple: să păstrăm locul în care trăim așa cum ni-l dorim.

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a fost dezamăgit să observe că unii cetățeni nu prețuiesc deloc ceea ce s-a construit cu mari eforturi, prin muncă, pentru confortul întregii comunități.

“Nu pot, efectiv, să înțeleg resortul care determină pe cineva să facă așa ceva. Pur și simplu, mintea mea respinge ideea că un individ care respiră același aer cu noi, care merge pe aceleași străzi și în aceleași parcuri, care trăiește în aceeași comunitate …. se comportă ca un golan, fără ca nimeni să-i fi greșit cu nimic.

Suntem plini de sloganuri (unii dintre noi), „vrem o țară ca afară”, etc etc etc. Dar când vine vorba de atitudine…e ce vedeți în poze.

Sunt foarte mâhnit și nu vreau să las lucrurile astea să treacă nepedepsite.

În ultimele 2 zile au fost aplicate aproximativ 30 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe vizând tulburarea ordinii și liniștii publice, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân.

Nu voi permite ca tot ceea ce am construit împreuna sa devină bătaia de joc a unor iresponsabili.”, a scris primarul municipiului Târgoviște pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan

Banner

3 Comments

  1. Este foarte frumos ceea ce construiți, păcat că unii cetățeni nu știu să prețuiască ceea ce au în prezent…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.