fbpx

Platformă de știri și opinii

Sen. Titus Corlățean: „Este mai importantă întoarcerea mamei după 6 luni la muncă sau creșterea copilului?”

in Actualitate/Politică by
Banner

Titus Corlățean, senator PSD de Dâmbovița, în timpul unei luări de cuvânt în Senatul României, a declarat că nu este de acord cu opțiunea Guvernului în ceea ce privește modificarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobate, anterior prin HG nr. 52/2011.

Este mai important ca mama să rămână acasă cu copilul timp de doi ani și nu să se întoarcă imediat la muncă, susține senatorul Titus Corlățean.

„Simplul fapt că se pune problema opțiunii, pentru mamă, între a te întoarce în șase luni la muncă – și statul vine și stipendiază această chestiune –  presupune o alegere și ideologică.

E mai importantă piața forței de muncă și businessul sau e mai importantă creșterea copilului și familiei? Un nucleu care e foarte important într-o societate care are tendințe de dezagregare, din păcate. Aceasta este o discuție care ar fi trebuit purtată. Fiecare are dreptul la o opțiune. Eu, personal, nu împărtășesc opțiunea propusă de Guvern.”, a transmis Titus Corlățean, senator PSD de Dâmbovița.

Sursa: YouTube Prodocens Media 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top