fbpx

Platformă de știri și opinii

Injunghiat

Bărbat de 42 de ani înjunghiat în gât, într-o altercație, la Potlogi

in Actualitate by
Banner

Un bărbat de 42 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului, în noaptea de 7-8 decembrie 2019, pe raza comunei Potlogi, de un tânăr de 23 de ani, din Românești. Incidentul a survenit în urma unei altecații între cei doi, izbucnite pe fondul  consumului de alcool.

Conform unor surse, este vorba de o altercație izbucnită pe fondul consumului de alcool, într-o sală de jocuri de noroc din comuna Potlogi.

Injunghiat
Bărbat de 42 de ani, transportat la spital, după ce a fost înjughiat în zona gâtului (fotografie cu un caracter ilustrativ)

Conform IPJ Dâmbovița:

„Polițiștii din cadrul Secției nr.13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați de o persoană cu privire că un bărbat a fost agresat. Din primele cercetări efectuate la fața locului polițiștii au constatat că, în urma unui conflic spontan și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 23 de ani, din Românești, ar fi lovit un bărbat de 42 de ani, cu un obiect ascuțit-tăietor,în zona gâtului.”

Rănitul a fost transportat de urgență la spital.  Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea pacientului.

În cauză polițiștii dâmbovițeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de Parchet competetentă.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top