fbpx

Platformă de știri și opinii

Casă incendiată de hoți la Poiana

Poiana: Caz complicat. Casă incendiată de hoți, ca să ascundă urmele

in Actualitate by
Banner

Caz complicat în Dâmbovița, la Poiana. În această dimineață (0ra 6:35, a zilei de 22 august 2019) un bărbat a sunat la 112 să anunțe un incendiu în desfășurare, la locuința sa din comuna Poiana.

Imediat la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție de la secția nr.13 Poliție Rurală Titu și de la I.S.U Dâmbovița, pentru lichidarea incendiului și  efectuarea de verificări.
Casă incendiată de hoți la Poiana
Apel la 112 pentru o casă incendiată de hoți, la Poiana
„Din primele date, se pare că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința părții vătămate și ar fi răvășit bunurile, posibil în vederea sustragerii de bani și de obiecte de valoare. Ulterior, acestea ar fi incendiat locuința. În prezent se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor bănuite și pentru tragerea lor la răspundere penală”, a precizat IPJ Dâmbovița.
Incendiul a fost repede lichidat, doar câteva piese de mobilier, din incinta locuinței, fiind mistuite de flăcări.
Conform unor surse judiciare, citate de gândul.info, proprietarul locuinței ar fi reclamat absența unei sume de 60.000 de lei, după „descinderea” hoților, ce i-au dat ulterior foc la locuință, după cum afirmă acesta. Explicația ar fi că hoții au vrut să își șteargă urmele.
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top