fbpx

Platformă de știri și opinii

Oprea: Țuțuianu vrea scaunul lui Dragnea

in Administrație/Politică by
Banner

”Ar fi tragic dacă Adrian Țuțuianu ar ajunge președintele Partidului Social Democrat”, spune unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai săi până cu ceva vreme în urmă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Bazar Media (interviu pe care îl vom publica integral luni), fostul președinte al Consiliului Județean și colaborator apropiat al lui Adrian Țuțuianu, Alexandru Oprea,  vorbește fără reținere despre liderul PSD și despre relația dintre cei doi.

Aflat în postura celui care nu are nimic de pierdut, după ce a căzut în dizgrația liderului PSD Dâmbovița și, la începutul lunii februarie i s-a retras sprijinul politic, forțându-l să demisioneze, Oprea nu pare să se fi consolat cu umilința la care a fost supus.

Alexandru Oprea consideră că apetitul senatorului Țuțuianu pentru putere este un factor distructiv pentru sine, dar și pentru cei din jur. Deși este perceput ca un locotenent de nădejde al președintelui Liviu Dragnea, mai spune Alexandru Oprea, Țuțuianu se visează în locul acestuia, președinte al PSD la nivel național.

Despre această eventualitate, Oprea spune că ar fi ”o tragedie”, Adrian Țuțuianu nefiind omul care să pună prea mult preț pe norme, valori sau principii, așa cum ar trebui să se întâmple într-un partid politic.

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top