fbpx

Platformă de știri și opinii

PMP Dâmbovița condamnă măsura închiderii piețelor, târgurilor și oboarelor

in Actualitate/Politică by
Banner

PMP Dâmbovița condamnă măsurile abuzive ale Guvernului!

Partidul Mișcarea Populară Dâmbovița condamnă vehement măsura închiderii piețelor, târgurilor și oboarelor. 

Nu există nicio justificare pentru luarea acestei măsuri aberante care va avea drept consecință doar distrugerea economiei românești și nicidecum stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

PMP Dâmbovița îi invită pe membrii Guvernului și pe consilierii acestora la o cercetare de teren pentru a putea înțelege cum se desfășoară activitatea în piețele, târgurile și oboarele din țară, înainte de a decide închiderea acestora. 

𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧 𝐕𝐥𝐚𝐝𝐮, 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭 𝐏𝐌𝐏 Dâmbovița 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚𝐭:

„Micii producători sunt oameni care muncesc și care își comercializează în mod cinstit marfa. Ei sunt acum decimați de măsurile fără cap luate de actualul guvern. Iar acest lucru se întâmplă după un an în care culturile agricole au fost calamitate. Unde sunt măsurile protecționiste care să însoțească deciziile de închidere a piețelor, târgurilor și oboarelor? Cine a stabilit că supermarket-urile sunt spații mai sigure decât cele în care producătorii români își vând marfa? Județul Dâmbovița va fi printre cele mai afectate, având în vedere faptul că cele două mari motoare de producție agricolă locală, respectiv zona legumicolă Lungulețu și zona pomicolă Valea Dâmboviței, vor fi grav afectate de aceste măsuri. Cer guvernanților să revină urgent asupra măsurilor dispuse.”

𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐎𝐩𝐫𝐞𝐚, 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭 𝐏𝐌𝐏 Dâmbovița 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫:

„Prin aceste măsuri deloc inteligente și vădit luate împotriva producătorilor și a comercianților români, Guvernul arată că nu cunoaște și nu înțelege realitatea din această țară. Nimic nu justifică închiderea piețelor, târgurilor și oboarelor, mai ales pentru că numărul persoanelor care frecventează aceste locuri nu este mai mare decât cel al clienților unui supermarket sau hypermarket – dar aceste lucruri se pot afla doar mergând pe teren, acolo unde membrii Guvernului și consilierii lor nu au ajuns niciodată. Această măsură aberantă poate fi explicată doar prin necunoaștere sau rea intenție, care pe mulți i-au determinat deja să creadă că există interese netransparente, pentru a deconta factura crizei economice în altă parte.”

 

Material realizat la comanda PMP Dâmbovița, CMF 11200012

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top