Sprijin parlamentar pentru Camera de Comerț Dâmbovița!

in Actualitate by
Banner

Activitate intensă la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița! Timpul zboară iar noua conducere are de recuperat ani de inerție și imobilism, în care CCIA a supraviețuit – nu a funcționat propriu-zis!

Dacă participarea reprezentanților CCIA la întâlniri cu oameni de afaceri și investitori – ori la evenimentele și târguri de profil organizate în țară și străinătate – au devenit deja loc comun, interesantă este abordarea conducerii Camerei de Comerț în relația cu mediul politico-administrativ.

Nu mai departe de joi, președintele Camerei, Valentin Calcan, s-a întâlnit cu parlamentarii de Dâmbovița. Întâlnirea, care s-a desfășurat la sediul CCIA și la inițiativa președintelui Camerei de Comerț, a reușit, practic, să adune în jurul aceleiași mese membri ai Parlamentului reprezentând partide diferite, oameni care au poziții ireductibile și sunt, pe cale de consecință, aproape imposibil de adus împreună!

Potrivit președintelui Camerei de Comerț, întâlnirea și-a atins scopul, parlamentarii reafirmând sprijinul pentru mediul de afaceri și proiectele vitale ale județului.

Valentin Calcan a subliniat că poziția parlamentarilor în cauză a fost una de susținere fără rezerve, indiferent de partidul din care fac parte.

”Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat în data de 27 februarie 2020, o întâlnire cu parlamentarii de Dâmbovița.

Au participat doamnele deputat Claudia Gilia, Carmen Holban, Oana Vlăducă, domnul deputat Corneliu Ștefan și domnii senatori Iancu Caracota, Titus Corlățean, Adrian Țuțuianu. 

Întâlnirea a constituit un foarte bun prilej de a prezenta o informare amănunțită cu privire la rolul și obiectivele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.  Am constatat cu bucurie dorința de susținere din partea fiecărui parlamentar, indiferent de formațiunea politică din care face parte, a Camerei de Comerț, a mediului de afaceri, a marilor proiecte județene.   Am convenit continuarea unor astfel de întâlniri precum și prezentarea de informări periodice cu eventualele probleme apărute în zona de business în vederea susținerii unor amendamente sau chiar inițiative legislative în Parlament”, se arată în comunicatul de presă al Camerei de Comerț. Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Banner