Gala Performanței în Educație: Premii pentru sute de elevi și profesorii acestora

in Actualitate by
Banner

Primăria Târgoviște a organizat cea de-a VIII-a ediție a GALEI PERFORMANȚEI ÎN EDUCAȚIA TÂRGOVIȘTEANĂ, recunoscând realizările elevilor și profesorilor din municipiu. În cadrul evenimentului, organizat la Cinematograful „Independența”, au premiați 261 de elevi și sportivi, precum și 97 de profesori, pentru excelența lor la examene, olimpiade, concursuri și competiții sportive.

Participanții au primit diplome, flori și premii în bani, oferite de Primăria Târgoviște și Consiliul Local Municipal, în semn de apreciere pentru eforturile și dedicarea lor, care au adus prestigiu municipiului.

Alături de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, la festivitatea de premiere a elevilor cu performanțe în educație au luat parte prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, rectorul Universității „Valahia” din Târgoviște, Corneliu Sălișteanu și inspectorul școlar general al județului Dâmbovița, Adrian Magdalena Tudose.

 Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște:

Gala Performanței în educația târgovișteană este un eveniment care a devenit deja tradiție, prin care comunitatea târgovișteană își exprimă recunoștința și prețuirea pentru cei care ne fac mândri că suntem târgovișteni. Astăzi sărbătorim excelența, sărbătorim copiii, dascălii și părinții care, prin activitatea lor, au reușit să facă din educație o activitate de excelență. Performanța în educație înseamnă să-ți stabilești niște obiective, să-ți dorești să fii cel mai bun. De asemenea, înseamnă să fii dispus să faci eforturi. Aici este și secretul: nimic în viață nu se obține fără muncă. Dincolo de rezultate, Gala Performanței înseamnă și aprecierea eforturilor celor care au obținut aceste rezultate.”

Claudia Gilia, prefectul județului:

Performanța, așa cum cred că știți foarte bine toți cei ce sunteți aici, nu este ușor de obținut. Înseamnă foarte multă muncă, înseamnă foarte mult efort, înseamnă chiar sacrificii, și mai ales în societatea zilelor noastre în care, dragi tineri, sunt foarte multe provocări, voi ați ales să excelați. Ați ales să studiați, ați ales să performați în sport, în muzică, în dans, iar acesta este un lucru important pentru dumneavoastră, înseamnă faptul că vă asigurați un viitor foarte bun. Am spus întotdeauna că investiția în educație înseamnă de fapt investiție în comunitățile noastre, în viitorul țării noastre.”

Corneliu Sălișteanu, rector al Universității „Valahia” din Târgoviște:

Vreau să vă felicit pe toți, elevi, dascăli, părinți. Știu că pentru a obține rezultatele pe care le-ați obținut, fie că este vorba despre știință, despre sport sau despre artă, ați muncit. În același timp, felicit conducerea Primăriei Târgoviște că ne-a obișnuit să răsplătească acest efort pe care îl faceți și pe care îl vor face și colegii voștri în anii ce urmează. Este un lucru nemaipomenit de frumos atunci când munca este și răsplătită, când recompensa vine alături de recunoaștere și vine alături de respect și de prețuire.”

Adriana Magdalena Tudose, inspector școlar general:

O nouă Gală a Performanței în Educație, un eveniment deosebit de recunoaștere și valorizare a elevilor și a profesorilor care au obținut rezultate excepționale la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale în anul școlar 2023 – 2024, promovând astfel performanța școlilor târgoviștene. Vreau să felicit și eu elevii pentru aceste rezultate deosebite. De asemenea, felicit cadrele didactice, mentorii lor, care, de-a lungul anilor, le-au fost alături, i-au îndrumat, astfel încât talentul, însoțit de o muncă neobosită, să aducă pe această scenă a performanței acești minunați elevi. Vreau să felicit și conducerea Primăriei Târgoviște că a făcut o tradiție din a premia educația.”

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.