„Sănătate pentru Dâmbovița”: investiții pentru reducerea riscului infecțiilor nosocomiale la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

in Administrație by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat semnarea primelor șapte contracte de achiziții în cadrul proiectului „Sănătate pentru Dâmbovița”.

Cu o valoare totală de peste 20,5 milioane de lei, contractele vizează dotarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște cu echipamente  pentru reducerea riscului infecțiilor nosocomiale.

În cadrul acestui proiect, vor fi achiziționate:

Echipamente de dezinfecție: 6.600.000 lei

Echipamente pentru blocul operator: 3.900.000 lei

Ecografe multidisciplinare: 900.000 lei

Echipamente pentru dezinfecție și sterilizare a instrumentarului: 1.700.000 lei

Un analizor MALDI-TOF: 1.700.000 lei

O linie automată: 4.800.000 lei

Sisteme mobile de izolare a pacienților: 900.000 lei

De asemenea, săptămâna viitoare vor fi semnate alte trei contracte de achiziții pentru echipamente și materiale, în valoare totală de peste 4,3 milioane de lei. În curând, vor fi lansate în licitație publică alte cinci achiziții, totalizând aproximativ 9,5 milioane de lei.

Consiliul Județean Dâmbovița investește masiv pentru a asigura condiții optime de lucru medicilor din Spitalul Județean de Urgență Târgoviște și pentru a oferi dâmbovițenilor investigații și tratamente de calitate în cel mai important spital din județ” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner