Modernizări majore la Clubul Sportiv Școlar din Târgoviște

in Actualitate/Sport by
Banner

Administrația locală din Târgoviște, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, a realizat recent o serie de amenajări  în infrastructura Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) din municipiu.

Curtea Clubului Sportiv Școlar a fost complet reamenajată și modernizată, incluzând acum o bază sportivă modernă. O parte importantă de pământ fost transformată într-o parcare, facilitând accesul la complexul sportiv. Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, a declarat că urmează să fie realizate și alte lucrări importante. Clădirea principală a CSȘ va beneficia în curând de reabilitare energetică, iar bazinul de înot va fi refăcut, ceea ce va îmbunătăți considerabil facilitățile pentru antrenamente și competiții.

În prezent, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște găzduiește peste 700 de tineri sportivi, care beneficiază acum de condiții mult mai bune pentru desfășurarea activităților lor sportive. Aceste modernizări sunt esențiale pentru dezvoltarea viitoarelor talente sportive ale municipiului și pentru promovarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor.

Este vorba despre reamenajarea practic de la zero a curții și a parcării Clubului Sportiv Școlar alături de baza sportivă pe care am realizat-o prin Compania Națională de Investiții. Este o etapă care va fi urmată și de reabilitarea energetică a clădirii principale a clubului Sportiv Școlar și, de asemenea, de refacerea bazinului de înot alături de colegii mei din administrația locală, cu precizarea că sunt peste 700 de copii care beneficiază de serviciile educaționale pe care le are CSȘ și de aceea și pentru noi investițiile pe care le derulăm aici, împărțite în patru etape, au reprezentat o prioritate și cred că se vede că încet-încet se schimbă în bine infrastructura educațional-sportivă de care discutăm aici.

Avem acum amenajată și această zonă de acces. De asemenea, parcarea care arăta destul de rău. Cei care au venit aici știu cam cum arăta. De asemenea, baza sportivă la care mai avem de făcut racordarea la utilități și, cu siguranță, din momentul în care se vor relua cursurile la CSȘ, copiii vor avea și o bază sportivă modernă la dispoziție pentru că aceste intervenții sunt menite să ofere condiții foarte bune celor care practică sportul și ne bucurăm că este singura unitate de profil din județul Dâmbovița care oferă asemenea servicii și sunt foarte mulți copii beneficiari. Se organizează și competiții sportive oficiale în sala de sport a CSȘ care în urmă cu aproximativ patru ani a mai beneficiat de o investiție prin care s-a schimbat suprafața de joc fiind o suprafață competitivă în acest moment.

A fost reabilitată zona. Aici era o zonă de pământ până în urmă cu o săptămână, o săptămână și un pic. Repet, cred că avem condiții foarte bune și Clubul Sportiv Școlar merita o asemenea investiție din partea administrației publice locale în contextul în care, repet, sunt foarte mulți beneficiari și este un aflux destul de mare de oameni, mai ales după investițiile pe care le-am realizat”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Banner