Presiune scăzută la apă în mai multe localități. Amanunte în articol

in Actualitate/Administrație by
Banner

Compania de Apă (CATD) informeză că în data de 27.06.2024, începand cu ora 09:30 până în jurul orelor 15.00, se furnizează apa potabilă cu presiune redusă în Zona de Nord a Municipiului Târgoviște și comunele alimentate din Sistem: Aninoasa, Șotânga, Doicești, Răzvad și Gura Ocniței, din cauza unei avarii majore la conducta de aducțiune apă potabilă, Stație pompare Dragomirești Nord – Rezervoare Priseaca. 

Avand in vedere ca ne confruntăm cu o reducere constantă a debitelor de apă ale sursei cauzată de secetă, fenomen ce nu poate fi prevenit şi nici stopat, în aceste perioade orice consum exagerat poate conduce la presiune scăzută sau chiar la lipsa apei pentru o parte din consumatori.    

Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât dupa limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apa Tărgoviște Dâmbovița, la adresa : catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

CATD își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că echipele companiei depun toate eforturile necesare, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de aceasta reducere de presiune a apei potabile.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA

Banner