PSD Dâmbovița: există suspiciuni de nereguli electorale grave în orașul Găești!

in Politică by
Banner

Situație extrem de delicată la Găești, unde procesul de numărare a voturilor nu s-a încheiat încă și există semne alarmante de posibile ilegalități în desfășurarea alegerilor, spun liderii social democrați.

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, a anunțat în această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă transmisă live de Bazar TV, că partidul va contesta votul în orașul Găești. Printre motivele invocate se numără discrepanțele  între numărul de buletine de vot și cel înregistrat în procesele-verbale în două secții de votare.

Echipa PSD a refuzat să semneze procesele-verbale în aceste secții, iar după finalizarea renumărării voturilor, partidul va depune oficial contestația împotriva rezultatelor alegerilor din Găești.

Am înțeles că la o secție din Găești va fi reluat procesul de numărare a voturilor. Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt foarte clare, așteptăm să avem și dovezile finale și, bineînțeles, vom contesta procesul electoral de la Găești. Este o decizie pe care am luat-o în această dimineață în Organizația PSD Dâmbovița. Am vorbit cu candidatul nostru, Alexandru Iorga, și vom contesta procesul electoral de la Găești. Unul dintre motivele pentru care facem asta este faptul că buletinele de vot la nivelul primarului, în două secții, nu corespund ca număr cu cele din procesul-verbal întocmit. Bineînțeles, reprezentanții PSD nu au semnat procesul-verbal în cele două secții. Vom vedea… mai întâi să obținem dovezile foarte clare și vom face o contestație la nivelul orașului Găești.

La nivelul orașului Găești am avut și avem în continuare cea mai frumoasă echipă și, bineînțeles, un candidat puternic, care, din punctul nostru de vedere, a câștigat orașul Găești. Acum așteptăm să vedem finalul. Ca număr de mandate, avem majoritate în Consiliul Local Găești, din estimările pe care le avem la această oră, pentru că nu s-a încheiat procesul electoral. Vom avea jumătate plus unu din numărul de mandate”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Banner