Dâmbovița: alegeri cu scoruri record ale favoriților. Nu au lipsit surprizele

in Actualitate/Politică by
Banner

Peste 230.000 (57%) de alegători s-au prezentat la urne la localele din Dâmbovița. Favoriții la funcția de primar, indiferent din ce partid fac parte, și-au zdrobit contracandidații.

Scoruri de peste 80 la sută (chiar 90%) au fost la ordinea zilei. Astfel, și-au umilit adversarii Cristian Daniel Stan la Târgoviște, Dănuț Sandu (Voinești), Marian Alexe (Bărbulețu), Constantin Alexandru (Mănești), Constantin Stroe (Șotânga), Teodora Anghelescu (Bezdead), George Georgescu (Produlești) Constantin Ana (Pucioasa), Emanuel Spătaru (Răzvad) sau Marius Caravețeanu (Răcari).

Lupte mai strânse au fost la Titu, unde a câștigat Laurențiu Costache (PSD),iar Găești a fost recâștigat de liberalul Grigore Gheorghe (așa cum anunță chiar el pe Facebook).

La Moreni a învins Gabriel Purcaru (PSD).

Cândești a fost câștigată de liberalul Alexandru Tudose. PNL o să mai aibă primari și la Bucșani (Valentin Șuțoiu) sau Marcel Bamboi la Cojasca. AUR a câștigat la Râu Alb (Costinel Rizea). Cornel Coman (independent, sprijinit de AUR) a revenit primar la Pietrari. Vlăduț Niculae (PSD) a recâștigat Aninoasa.

Vom reveni cu alte alte rezultate și cu scorurile pentru președintele Consilului Județean, consilierii județeni și europarlamentare.

 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.