Gabriel Purcaru, declarații la ieșirea din secția de votare

in Politică by
Banner

Gabriel Purcaru a votat astăzi însoțit de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și de numeroși colegi social-democrați. El a vorbit și despre importanța acestui moment pentru viitorul municipiului Moreni.

Într-un mesaj adresat alegătorilor, Purcaru a declarat: „Moreniul merită o administrație care să i se dedice în totalitate.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița și liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a vorbit despre semnificația acestui scrutin: „Alături de Purcaru Gabriel în cea mai importantă zi pentru viitorul municipiului Moreni! Moreniul votează astăzi pentru o nouă administrație, care să le fie alături în permanență. Locuitorii din Municipiul Moreni votează pentru cea mai performantă #Echipă a Consiliului Județean Dâmbovița și pentru continuarea tuturor proiectelor începute în tot județul nostru!”

Am votat, din toată inima, pentru viitor mai bun pentru Moreni! Am votat cu toată încrederea avându-l alături pe Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița. Sunt convins și că oamenii din municipiul nostru vor vota pentru un primar și un președinte de Consiliu Judeţean care să lucreze împreună pentru municipiul nostru. Moreniul merită o administrație care să i se dedice în totalitate” , a declarat Gabriel Purcaru.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.