Start Festiv al „Zilelor Județului Dâmbovița 2024″ cu „Maratonul Poveștilor”

in Actualitate by
Banner

Vineri, a început festivalul „Zilele Județului Dâmbovița 2024” cu un eveniment special pentru copii, numit „Maratonul Poveștilor”.

Organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, împreună cu Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, evenimentul le-a oferit celor mici o călătorie magică prin lumi de basm, populate de supereroi, zâne, prinți și prințese, pline de aventuri captivante. Această experiență le-a stimulat imaginația și le-a transformat ziua într-o amintire de neuitat. Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene a fost „invadată” de elevii de la Școala „Matei Basarab”, care au venit alături de profesorii lor pentru a petrece câteva ore în compania celor mai îndrăgite personaje din povești.

La eveniment au participat și oficialități locale, printre care președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general Dan Popa și consilierul local municipal Andrei Tudora.

Cu ocazia acestui eveniment, președintele CJD, Corneliu Ștefan, le-a transmis copiilor un mesaj de „La mulți” ani anticipat pentru Ziua Copilului, urându-le multă sănătate și să fie mereu cuminți și ascultători.

Banner