Chindia a anunțat despărțirea de tehnicianul Diego Longo

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște va avea un nou antrenor în sezonul următor! Clubul a anunțat pe 30 mai 2024, cu doar o zi înainte de încheierea mandatului președintelui Gabriel Boriga, că italianul Diego Longo (48 de ani) nu va mai conduce echipa. Longo a fost al treilea antrenor care a preluat Chindia în sezonul 2023-2024, anul revenirii echipei în Liga 2 după patru sezoane petrecute pe prima scenă a fotbalului românesc.

Diego Longo a preluat conducerea Chindiei în noimebrie 2023, înlocuindu-l pe Vasile Miriuță. Contractul său era valabil până în vara anului 2025. Cu toate acestea, potrivit președintelui clubului, Gabriel Boriga, italianul nu a avut niciun obiectiv stabilit în contract.

În prezent, Chindia Târgoviște a confirmat oficial despărțirea  de Diego Longo și întregul său staff tehnic, „de comun acord”. Schimbările de la nivelul conducerii tehnice vin într-un moment important pentru echipă, care se pregătește pentru noul sezon din Liga 2.

Mulțumim, Diego Longo

AFC Chindia Târgoviște anunță încetarea, cu acordul părților, a relațiilor contractuale cu antrenorul principal al echipei de seniori, Diego Longo, precum și cu întreg Staff-ul acestuia. Menționăm ca este vorba de o reziliere pe cale amiabilă, cu un an mai devreme de încetarea contractului, fara plata vreunei despăgubiri.

Dorim să îi mulțumim atât lui Diego Longo cât și colaboratorilor acestuia pentru întreaga activitate depusă. Le urăm succes în cariera viitoare și suntem convinși ca vor continua să obțină rezultate remarcabile.

Am început deja procesul de recrutare pentru un nou antrenor principal care să preia conducerea echipei și să continue dezvoltarea proiectului nostru sportiv” , au transmis oficialii clubului pe pagina de Facebook.

May be an image of 1 person, playing football, playing American football and text that says "F.C. F.C.CHINDIA TARGOVISTE 0 a BANGON MULȚUMIM, DIEGÓ LONGO! Chindia Oficial www.afcchindiatargoviste.ro"

Banner