Ziua Copilului la Târgoviște: spectacole surpriză pregătite de municipalitate

in Administrație by
Banner

Conducerea Primăriei Târgoviște a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, programul special pregătit pentru Ziua Internațională a Copilului.

De Ziua Copilului, Târgoviștea va găzdui un festival plin de activități atractive pentru copii de toate vârstele. Programul include parade, spectacole, competiții și multe surprize, promițând o zi memorabilă pentru toți participanții.

Sâmbătă este 1 iunie. Sâmbătă avem, ca de obicei, un program atractiv pentru copii. Activitățile debutează la Complexul Turistic de Natație, la ora 9:00 cu Cupa 1 Iunie sau Cupa Copiilor la Înot. De asemenea, vom avea activități distractive și în interiorul Complexului Turistic de Natație. Apoi, avem în Parcul Mitropoliei, începând cu ora 10:00, până seara la Paradă, vom avea ateliere de creație pentru copii, teatru pentru copii, spectacole pentru copii și invităm toți copiii, dar și părinții să vină să se distreze alături de noi sâmbătă!

Totodată, seara, din acest loc (*din fața Primăriei Municipiului Târgoviște), începând cu ora 18:00, va pleca Parada. Este Ediția numărul IV a Paradei Copiilor și vom merge până la Stadionul Eugen Popescu, acolo unde va fi un mic Recital la finalul acestei activități. 

Noi îi așteptăm pe toți copiii, de la toate unitățile de învățământ din Târgoviște să vină, să ne bucurăm împreună de Ziua lor. Este, așa cum spuneam, un program atractiv, un program care sperăm noi că va fi pe placul tuturor. În Paradă, de asemenea, multe surprize, dar veți vedea sâmbătă atunci când, la Târgoviște, sărbătorim împreună Ziua Copilului”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Programul:

Banner