Crosul Tineretului și „CUPA 2024 BASCHET”, la Titu

in Actualitate by
Banner

Primăria orașului Titu, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș și Casa de Cultură, a organizat evenimentul sportiv anual „Crosul Tineretului 2024”. Competiția a avut ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și implicarea tinerilor în activități fizice, departe de tentația tehnologiei. Manifestarea s-a bucurat de o participare numeroasă a elevilor de gimnaziu și de liceu din oraș.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi text

Performanțele voastre evidențiază angajamentul și dedicarea voastră în această competiție sportivă. Succes în viitoarele voastre realizări sportive și vă mulțumim pentru contribuția voastră la succesul evenimentului „Crosul Tineretului 2024”, transmite Primăria Titu.

Mulțumiri:

Biblioteca Orășenească Titu

Poliția orașului Titu

Poliția Locală orașului Titu

– Jandarmeria orașului Titu” , au transmis reprezentanții Primăriei Titu.

CUPA 2024 – Baschet la Titu: O competiție de succes

Tot astăzi, Primăria orașului Titu, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș și Casa de Cultură, a organizat evenimentul sportiv anual „CUPA 2024 – Baschet”. Competiția de baschet s-a desfășurat pe terenul Liceului Teoretic „Iancu C. Vissarion” din Titu. Premiile au fost înmânate de Grigorescu Liliana, bibliotecar responsabil la Biblioteca Orășenească Titu – punct de informare europeană, și de Florescu Mihai, șef Serviciu Cultură și Sport din cadrul Casei de Cultură Titu.

Rezultatele competiției sunt următoarele:

  • Locul 1: Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
  • Locul 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Sursa foto: Facebook, Redacția Gazeta de Titu

Banner