Pe strada Grigore Alexandrescu se lucrează de zor!

in Administrație by
Banner

Executivul Primăriei Târgoviște a susținut o conferință pe strada Grigore Alexandrescu, unde se desfășoară lucrări ample de reabilitare și modernizare. În cadrul conferinței, primarul Daniel Cristian, însoțit de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a anunțat că, în ultimii patru ani, au fost modernizate nu mai puțin de 80 de străzi în Târgoviște, iar încă o arteră importantă din oraș este aproape de finalizare.

Ne aflăm pe strada Grigore Alexandrescu din Târgoviște, aici unde sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare și modernizare a acestei artere rutiere importante. Se ridică la cote căminele de canalizare. Dacă vremea ne va permite, sperăm ca în câteva zile să și asfaltăm și să reușim să depășim dificultățile în trafic pe care le avem în acest moment. Dacă ne raportăm la ultimii patru ani, cred că ne apropiem de 80 de străzi reabilitate și modernizate în municipiul Târgoviște. Așadar, încă vreo patru zile de lucru aici, aș spune eu, și vom avea încă o stradă reabilitată și modernizată la cele mai înalte standarde,” a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Această inițiativă face parte dintr-un program amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din Târgoviște, care a înregistrat progrese importante în ultimii ani. Strada Grigore Alexandrescu, o arteră rutieră importantă pentru traficul local, beneficiază acum de lucrări intense menite să îmbunătățească circulația și să reducă problemele de trafic.

Banner