Ziua de 9 Mai, marcată la Titu

in Actualitate/Administrație by
Banner

Biblioteca Orășenească Titu și Casa de Cultură Titu, cu sprijinul Primăriei Orașului Titu și al Consiliului Local Titu, și în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” Titu, au marcat Ziua de 9 Mai – zi cu triplă semnificație pentru România, prin evenimentul ce a avut ca temă „Călătorie prin Europa” ce s-a desfășurat în parcul Orășenesc Titu, unde a avut loc parada steagurilor țărilor membre ale Uniunii Europene, cu participarea elevilor de la Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” însoțiți de doamnele profesoare:Angelica Ghiță, Marilena Suslov și Luiza Coman.

În cadrul activității au participat: domnul Mihai Florescu – șef serviciu Cultură Sport, doamna Irinel Dincă – referent cultural și domnii: Constantin Mîinea – Plt. Adj. Șef și Florin Guran – Plt. Adj.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului #GenerationEU: Promotori ai democrației Europene, coordonat de Biroul Parlamentului European în România. Opiniile exprimate în cadrul proiectului nu reprezintă în mod exclusiv poziția oficială a Parlamentului European.

Mulțumim tuturor pentru participare!

La mulți ani, ROMÂNIA!

La mulți ani, EUROPA!

Bibliotecar,

Grigorescu Nicoleta Liliana – Președinte subfiliala Cultul Eroilor „Mihai Viteazul”, Titu, Dâmbovița

Banner