SC LDP aduce civilizația (și) la Diaconești – Vârfuri!

in Actualitate/Administrație by
Banner

Dacă este adevărat că drumurile asfaltate reprezintă un indicator important al civilizației moderne, putem spune că județul Dâmbovița cunoaște o transformare spectaculoasă la acest capitol, prin investiții fără precedent în infrastructura rutieră, de toate gradele: drumuri naționale, județene sau comunale.

Unul dintre artizanii transformărilor demne de veacul în care traim este Societatea Comercială Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița SA, companie care efecturază și în această perioadă lucrări importante în aproape toate zonele județului.

În comuna Vârfuri, una dintre localitățile văduvite în trecut de acest atribut al civilizației – asfaltul – lucrurile se schimba.

Cum am subliniat mai înainte, SC LDP lucrează cu motoare turate la o investiție care va aduce confort locuitorilor din zonă. Concret, se efectuează lucrari de reparație și pregatitoare aplicării stratului de asfalt pe DJ710A, Sector Diaconești – Vârfuri. Fără îndoială, o veste bună pentru cei care nu vor mai fi obligați să ”înoate” prin noroi după fiecare ploaie mai serioasă!

Banner