PSD Dâmbovița a început campania de strângere de semnături pentru alegerile locale

in Actualitate/Politică by
Banner

Președintele Consilului Județean, Corneliu Ștefan, și primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, au dat startul, duminică, 24 martie, campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaților PSD Dâmbovița la alegerile din 9 iunie.

Fiecare semnătură contează și știm că ne putem baza pe dumneavoastră pentru a avea cele mai bune rezultate la alegerile pentru funcțiile de primari, consilieri locali și județeni, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și parlamentari europeni.

În ultimii 4 ani, am format o echipă excelentă și am muncit în fiecare localitate. Vom continua să facem același lucru și în viitor. Mulțumim pentru sprijinul vostru!„, a declarat Corneliu Ștefan.

La rândul său, Cristian Daniel Stan, a punctat: „pentru mine, nu e o simplă acțiune de campanie, ci un dialog foarte serios pe care-l am cu târgoviștenii. Mă știți foarte bine din campaniile trecute: voi fi lângă activiștii noștri pe stradă, în cartiere și vom sta de vorbă cu fiecare dintre dumneavoastră. În definitiv, este și aceasta o primă reflecție a muncii noastre și a modului cum este perceput mandatul nostru administrativ.

Vă chem alături de noi, să fiți parte a victoriilor ce vor urma. Nu vă promit altceva decât aceeași energie și putere de muncă; și poate chiar mai multă ambiție!”

Surse și foto: Facebook Corneliu Ștefan și Cristian Daniel Stan

Banner