Chindia termină sezonul regular cu o înfrângere și ratează play-off-ul

in Sport by
Banner

În etapa a 19-a, ultima din sezonul regular a Ligii 2, Chindia a cedat în fața liderului CSC Șelimbăr, la Cisnădie, cu  2-1, după ce a deschis scorul.

Gloria Buzău a învins fără probleme pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu 5-0, acasă, iar Chindia merge în play-out, indiferent de rezultatul pe care l-ar fi înregistrat astăzi cu formația din Șelimbăr. Deși a fost soare la Cisnădie, terenul a fost unul foarte dificil, cu porțiuni mari de noroi după o săptămână ploioasă.

Chindia a deschis scorul prin Ante Zivkovic în minutul 33, după ce a profitat de o respingere greșită a fundașului Mitrea, și a reluat cu un șut la colțul lung, lăsându-l fără replică pe goalkeeper-ul Roșca.  În finalul primei reprize, min 45+4, Alin Boțogan l-a faultat în careu pe Mickaël Panos, iar ”centralul” Neculcea a arătat punctul cu var. Lovitura a fost transformată de Tudor Călin, iar scorul era din nou egal când cele două echipe au intrat la cabine.

Nici în actul secund lucrurile nu au mers mai bine pentru Chindia, din contră, a venit și golul doi al gazdelor. În minutul 82, Schieb profita de o neînțelegere între Florin Plămadă și Roberto Romeo, și ducea scorul la 2-1, după o pătrunde în careu, stabilind scorul final.

Cu acest rezultat, Chindia termină pe locul 9, la patru puncte distanță de ultimul loc care asigură prezența în play-off. E drept, calificarea în grupa de promovare nu a fost pierdută acum. Chindia a trecut prin momente dificile de la începutul sezonului. Clubul târgoviștean și-a schimbat de trei ori antrenorul și tot de atâtea ori conducerea, plus probleme cu litigiile către foștii jucători și colaboratori.

Chindia va evolua în Grupa B din play-out, cu CSA Steaua, Concordia Chiajna, CSM Slatina, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, CS Tunari și Progresul Spartac.

Marți, de la ora 12:00, la sediul FRF va fi tragerea la sorți a programului pentru play-off și play-out, din Liga 2.

Banner