Deputatul Blaga despre ministrul agriculturii, Florin Barbu: orice zi în plus în funcție de acum înainte reprezintă o jignire adusă întregului popor român

in Actualitate/Politică by
Banner

„Următorul citat va părea ireal, chiar și pentru guvernul PSDNL. Din păcate nu e. „Președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu, nu spunea degeaba că stuful e aurul verde al României” . Atenție, „președintele NOSTRU” și „DOMNUL” – ca să fie clar pentru toată lumea. Cuvintele îi aparțin ministrului agriculturii, Florin Barbu. Ministru al agriculturii ÎN FUNCȚIE .

…Și-acum, un pic de context: Am mai relatat aici faptul că PSDNL a reușit în 2023 să treacă o lege prin care au permis ca suprafețele de apă pe care se cultivă stuf să fie categorisite drept pajiști și, prin urmare, să beneficieze de subvenții europene . Un abuz menit să umple buzunarele „unora deștepți” . Am încercat să-i oprim și am scris un proiect de lege în acest sens. Azi, acesta a căzut, cu același concurs al PSDNL . Și-apoi a venit această declarație halucinantă .

Acum cel puțin știm cine este președintele lor de suflet. Au spus-o public Cât despre ministrul agriculturii, orice zi în plus în funcție de acum înainte reprezintă o jignire adusă întregului popor român liber”, scrie pe pagina sa de facebook președintele USR Dâmbovița, deputatul Daniel Blaga.

Banner