Protecția mediului, o prioritare pentru CJD!

in Politică by
Banner

Problematica protejării mediului a fost principalul punct pe agenda unei dezbateri organizată de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. la care au participat primarii din mai multe localități dâmbovițene, dar și Comisarul General Adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, Florin Bănică.

Printre subiectele abordate în cadrul întâlnirii s-au aflat priorități precum îmbunătățirea calității mediului înconjurător, dezvoltarea unor orașe și comune mai frumoase și mai bine întreținute, precum și implementarea eficientă a colectării selective a deșeurilor.

Am considerat că este necesar dialogul direct dintre reprezentanții instituțiilor centrale și ai administrațiilor locale în ceea ce privește legislația de gestionare a deșeurilor. Scopul nostru comun este găsirea celor mai bune soluții pentru sprijinirea comunităților locale și pentru asigurarea unui mediu mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii județului nostru”, a subliniat președintele Corneliu Ștefan.

De asemenea, s-a remarcat implicarea activă a comunităților rurale din Dâmbovița în procesul de colectare selectivă a deșeurilor, fapt ce a fost întâmpinat cu apreciere din partea autorităților.

Această întâlnire a reprezentat un pas important către o colaborare îmbunătățită între administrația centrală și cea locală, toți având în vedere același obiectiv nobil: îmbunătățirea calității vieții în comunitățile noastre”, a concluzionat președintele CJD, evidențiind importanța continuării dialogului și colaborării între toate nivelurile administrative pentru realizarea unor progrese  în protejarea mediului și promovarea unui trai mai sănătos și mai durabil.

Banner