PSD Dâmbovița: „Extremiștii nu au loc în Parlamentul European”,

in Politică by
Banner

Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Constantin Cozma, a adus în atenție necesitatea comasării alegerilor și a listelor comune PSD – PNL, subliniind că extremiștii nu au ce căuta în Parlamentul României.

În cadrul conferinței de presă săptămânale, Cozma a transmis că PSD Dâmbovița își intensifică interacțiunea cu mass-media, evidențiind faptul că partidul are un mesaj clar și concret pentru cetățeni.

În această perioadă, subiectul principal este comasarea. Există multe întrebări cu privire la modul în care PSD și PNL vor explica comasarea pe listele europarlamentare. Vom merge în fiecare localitate din județul Dâmbovița și vom discuta deschis și sincer despre acest lucru. Trebuie să facem un efort pentru a-i convinge pe cetățeni să iasă la vot, iar ei trebuie să înțeleagă de ce. Este esențial ca dâmbovițenii și românii să înțeleagă că în Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii„, a afirmat Cozma.

Referind-se la anumite aspecte punctuale, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița a vorbit despre istoricul extremiștilor din România și din Parlamentul European, afirmând că aceștia susțin politici care contravin intereselor naționale.

Extremiștii români vor să ajungă în Parlamentul European pentru a vota în numele României, dar până în prezent nu au avut poziții clare și coerente. Mai mult, extremiștii din Parlamentul European, la care sunt afiliați și membrii AUR, susțin politici care ar putea afecta românii care muncesc cinstit în alte țări. Este imperativ să explicăm fiecare aspect al acestor probleme în timpul campaniei electorale și a precampaniei electorale„, a subliniat Constantin Cozma.

Banner