Antrenorul și jucătorii Chindiei, hotărâți să câștige partida de sâmbătă, cu Metaloglobus București!

in Sport by
Banner

Chindia se pregătește intens pentru partida din etapa a 16-a, cu Metaloglobus București! Partida este programată sâmbătă, de la ora 11.00 și se va desfășura pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște.

Antrenorul echipei, Diego Longo, împreună cu jucătorii Robert Moldoveanu și Răzvan Matiș, au oferit detalii despre pregătirea și determinarea lor în cadrul unei conferințe de presă de dinaintea jocului.

Diego Longo, (48 de ani), antrenorul Chindiei, a arătat încrezător în șansele echipei pe care o antrenează și a declarat că este sigur de obținerea victoriei. „Va fi un meci important, am muncit cu toții în această lună pentru a pregăti ultima parte a sezonului, în special meciul cu Metaloglobus, o partidă pe care trebuie să o câștigăm. Putem să ne bazăm pe aproape toți jucătorii pentru acest duel” , a declarat Diego Lonog, antrenorul Chindiei Târgoviște.

Cu privire la atmosfera din echipă sub noua conducere, Longo a menționat: „Nu pot să spun că s-au schimbat foarte multe de când avem altă conducere. Muncim la fel de mult și dăm 100% fiecare dintre noi. Într-adevăr, suntem mai liniștiți, domnul președinte, Gabriel Boriga s-a implicat foarte repede în activitatea echipei, iar asta nu poate decât să ne bucure. Este apropiat de noi, ceea ce este un lucru important” , a mai precizat italianul.

În ceea ce privește alte transferuri la Chindia Târgoviște, antrenorul a fost clar: „Nu mă întrebați dacă vin jucători, nu mă interesează asta acum, pe mine mă interesează să batem Metaloglobus sâmbătă, atât, după stăm de vorbă. Suntem la mâna noastră, depinde doar de noi să ne calificăm în play-off.”

Jucătorii Robert Moldoveanu (24 de ani) și Răzvan Matiș (23 de ani) și-au exprimat, de asemenea, încrederea și hotărârea înaintea partidei. „Ne așteaptă un meci dificil cu Metaloglobus București, sâmbătă, sperăm să facem o partidă bună și, împreună, cu Mister și tot grupul, să obținem cele trei puncte„, a spus Moldoveanu, în timp ce Matiș a adăugat: „Suntem conștienți de importanța acestui joc, știm ce ne așteaptă, ne-am pregătit foarte mult, încă de când ne-am reunit și așteptăm lumea la stadion să vină și să ne susțină necondiționat.”

Chindia este pe 11 în Liga 2, cu 21 de puncte, în timp ce adversara sa de sâmbătă, Metaloglobus București, ocupă poziția  a 16-a, la doar trei puncte în spatele Chindiei.

Banner