Chindia învinge Slatina în ultimul meci de pregătire al iernii

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a încheiat seria meciurilor amicale sâmbătă, pe stadionul „Eugen Popescu”, într-un meci împotriva echipei CSM Slatina, pe care a învins-o cu scorul de 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat de elvețianul Matteo Fedele, dintr-o lovitură liberă, în minutul 64. A fost al patrulea succes al Chindiei în meciurile de pregătire din această iarnă. Înainte de victoria cu Slatina, echipa a înregistrat victorii cu Flacăra Horezu (2-1), Flacăra Moreni (4-0) și SR Brașov (5-0). În cele șase jocuri de verificare, roș-albaștrii au înregistrat și două rezultate de egalitate, cu SCM Râmnicu Vâlcea (1-1) și Concordia Chiajna (2-2).

În meciul cu Slatina, antrenorul Diego Longo a optat pentru următoarea formulă de start: Popescu – R. Romeo, Plămadă, C. Dinu, Ioniță – Boțogan, Fedele, Matiș, Cojocaru – Moldoveanu, Santa. În repriza a doua au intrat Contra – Albu, Zivkovic, Iorga, Bogaciuc, Memolla, Ursu și Cristea.

Chindia Târgoviște va disputa primul joc oficial din 2024 sâmbătă, 24 februarie, împotriva celor Metaloglobus București, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Partida va începe de la ora 11.30. Chindia este pe 11 în clasament, cu 21 de punct acumulate, la două lungim în spatele locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul Ligii a doua, ocupat de Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Banner