Undă verde pentru startul lucrărilor de extindere la 4 benzi a DN 71 Bâldana-Târgoviște

in Actualitate/Administrație by
Banner

Vineri, 16 februarie, la sediul CNAIR, președintele Consilului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, au participat la finalizarea unei etape administrative importante, care permite demararea unui proiect așteptat de dâmbovițeni aproape 20 de ani.

Faptul că vom circula pe 4 benzi de la Târgoviște spre București înseamnă foarte mult pentru județul Dâmbovița și dâmbovițeni: dezvoltarea economică a tuturor localităților de pe traseu prin atragerea de investitori, crearea de noi locuri de muncă, rapiditate și siguranță în circulația persoanelor și a mărfurilor.

Sectorul Bâldana-Târgoviște are o lungime de 44,13 km și, pe lângă redimensionarea acestuia la 4 benzi, se vor mai construi/moderniza 4 poduri și un pasaj rutier.

Suma pentru proiectare și execuție, aproximativ 1.000.000.000 de lei, TVA inclus, este asigurată din fonduri europene.

Vreau să le mulțumesc, încă o dată, ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, cel care a înțeles foarte bine necesitatea implementării acestui proiect, membrilor comisiilor CNAIR, dar și primarilor și parlamentarilor dâmbovițeni care nu au renunțat la promovarea acestei investiții!

Mulțumim tuturor celor care au susținut județul Dâmbovița!„, scrie Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Banner