Parteneriate între administrație, companii și licee târgoviștene pentru formarea profesională prin învățământul dual

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Au fost semnate de către Primăria Târgoviște, licee și firme locale contracte privind formarea profesională prin învățământul dual.

Un prim contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, ASO CROMSTEEL S.A. și Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 26 de elevi în domeniul de pregătire profesională „MECANICĂ”, calificarea „operator la mașini cu comandă numerică” și formarea profesională a 26 de elevi, în domeniul de pregătire profesională „MECANICĂ”, calificarea „mecanic utilaje și instalații în industrie”.

Cel de-al doilea contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, SC NIMET SRL și Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 30 de elevi în domeniul de pregătire profesională „MECANICĂ”, calificarea „operator la mașini cu comandă numerică”.

Elevii vor beneficia de bursă lunară precum si de alte forme de sprijin material din partea companiilor amintite, urmănd să ia o opțiune serioasă în vederea angajării după absolvire„, anunță primarul Cristian Daniel Stan.

Banner