PSD Dâmbovița se pregătește pentru alegeri: președintele Corneliu Ștefan anunță ”mobilizarea pentru victorie”

in Actualitate by
Banner

An electoral complicat, cu 5 scrutine importante, 2024 ar putea aduce, totuși, clarificări necesare pe scena politică.

PSD, partid aflat constant în topul preferințelor electoratului, fie că ne place sau nu, este în continuare creditat ca favorit pentru alegerile din acest an, în timp ce partide cu puternic mesaj naționalist-populist par a-și maximiza scorurile electorale din trecut.

În acest context, deși, cel puțin în Dâmbovița, liderii PSD nu au, obiectiv vorbind, nicio emoție cu privire la victoria detașată a partidului, mobilizarea social-democraților este, ca de fiecare dată, exemplară.

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că la PSD s-a decretat… mobilizarea pentru victorie! De altfel nimic nou sub soare, social-democrații fiind extrem de activi în plan politic, deplasările în teritoriu și întâlnirile cu membrii și simpatizanții din organizațiile locale fiind de domeniul cotidianului.

Într-un mesaj distribuit pe Facebook, președintele social-democraților dâmbovițeni a dat asigurări că PSD este pregătit nu doar să conserve poziția bună pe care o are în județ, ci și că va (re)cuceri localități-cheie, în care după alegeri vor fi primari social-democrați. Corneliu Ștefan a amintit, în acest context, de orașele Titu, Găești și Răcari, dar și de Băleni, unde, spune liderul PSD, partidul celor trei trandafiri va recâștiga funcțiile de primar.

”Mobilizare pentru victorie!

Ne-am întâlnit, astăzi, cu primarii și președinții organizațiilor de partid din Valea Dâmboviței, Găești, Titu, Răcari și Băleni, discuții în care am stabilit targetul electoral pentru alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale de anul acesta.

Știm că va fi o provocare, dar vom câștiga fiecare localitate în parte, iar acest lucru este posibil pentru că dâmbovițenii sunt oameni care țin cont de #fapte și de #lucruri_concrete.

PSD DÂMBOVIȚA a demonstrat prin proiecte și investiții vizibile că este singurul partid alături de oameni.

Ne-am implicat în dezvoltarea fiecărei localități din județ și ne-am asigurat că nevoile dâmbovițenilor sunt mereu în centrul a tot ceea ce s-a făcut din 2020 până acum.

Vom câștiga #Împreună!”, a transmis Corneliu Ștefan.

Banner