Lucrările de reabilitare la o creșă din Târgoviște se apropie de finalizare

in Administrație by
Banner

Executivul Primăriei Târgoviște a inspectat stadiului lucrărilor de la Creșa Nr 2 din municipiu, un proiect ce se află aproape de finalizare. În timpul vizitei, primarul Daniel Cristian Stan, împreună cu viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, au ținut o conferință de presă pentru a prezenta detalii ale investiției.

După finalizarea lucrărilor la patru creșe în ultimii trei ani din municipiul Târgoviște (creșele nr. 8, 13, 14 și 16), proiectul Creșa Nr 2, denumit „Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare”, se apropie de finalizare. Cu o valoare totală de 5.351.822 lei (inclusiv TVA), această investiție cuprinde extinderea imobilului existent cu un corp nou și o suprafață dublă, precum și reabilitarea și modernizarea clădirii existente.

Finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, proiectul consolidează statutul Târgoviștei ca având una dintre cele mai moderne rețele de creșe din țară. Cu o capacitate totală de peste 1000 de locuri și facilități îmbunătățite, creșele din Târgoviște oferă condiții excelente pentru educația copiilor, a afirmat primarul Daniel Cristian Stan în cadrul conferinței de presă.

Suntem la Creșa Nr 2 din municipiul Târgoviște, aici unde este pe final un proiect de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a acestei unități de învățământ ante-preșcolar. Este vorba despre ultimul proiect finanțat prin PNDL 2, un proiect de peste 5 milioane de lei care a presupus modernizare, reabilitare, extindere și dotare, și cam tot ceea ce este necesar pentru o unitate de învățământ ante-preșcolar.”

Sursa foto: Facebook, Daniel Cristian Stan

Banner