Comitetul de Monitorizare a Programului Regional Sud-Muntenia 2021 – 2027 s-a reunit la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi

in Administrație by
Banner

La Palatul Brâncovenesc de la Potlogi a avut loc Reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027, eveniment ce a adunat reprezentanți ai diferitelor organizații și instituții implicate în proiectele de dezvoltare regională.

În același context, vineri 24 noiembrie, la Cinematograful Independența din Târgoviște, se va desfășura Gala „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia”, unde vor fi premiate proiectele finanțate din Programul Operațional Regional 2014-2020.

În cadrul întâlnirilor găzduite de Consiliul Județean Dâmbovița, participanții dezbat subiecte de impact major asupra finanțărilor cu fonduri europene pentru administrațiile publice locale și județene, precum și pentru mediul privat din regiunile Dâmbovița, Teleorman, Prahova, Argeș, Călărași, Giurgiu și Ialomița.

De asemenea,  în Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița, se va desfășura mâine Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, iar printre proiectele care vor fi supuse dezbaterii se numără și cele de infrastructură rutieră prioritare în cadrul POR 2021-2027.

Nu în ultimul rând, tot mâine, la Cinematograful Independența, va avea loc Gala „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia”, eveniment la care vor fi premiate cele mai apreciate proiecte finanțate din Programul Operațional Regional 2014-2020 și implementate în regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia. Vreau să le mulțumesc pe această cale domnului director al ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat, și echipei sale, precum și tuturor celor care ne sunt alături la astfel de întâlniri de care depinde dezvoltarea comunităților noastre.

În ECHIPĂ reușim să atragem fondurile europene de care are nevoie regiunea noastră, iar proiectele pe care le avem în implementare sau pe care le vom depune spre finanțare în perioada următoare vor schimba în bine fiecare județ, municipiu, oraș sau comună din Regiunea Sud Muntenia”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Sursa foto: Facebook, Corneliu Ștefan

Banner