Daniel Cristian Stan contabilizează investițiile din municipiu: „Peste 260 de milioane de lei au fost accesate de administrația locală în ultimii trei ani”

in Administrație by
Banner

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a făcut câteva precizări  privind investițiile  realizate în municipiu, în ultimii trei ani, obținute prin proiecte cu fonduri europene, negând acuzațiile de politizare a proiectelor în contextul anului electoral din 2024.

Primarul Stan a subliniat că aceste investiții, în valoare de peste 260 de milioane de lei, au fost accesate de către Primăria Târgoviște, începând cu anul 2021 și au contribuit la îmbunătățirea infrastructurii locale.

Primarul  a ținut să clarifice faptul că proiectele nu au fost stimulate de apropierea anului electoral, ci sunt rezultatul unei activități constante desfășurate în ultimii opt ani, de când conducerea Primăriei a fost preluată de actualul executiv.  

Anul în care s-au accesat cei mai mulți bani europeni este 2021, când au fost atrase 110 milioane de lei. Această teză că toate aceste lucruri se întâmplă în preajma alegerilor nu stă în picioare. Administrația locală a tot investit în municipiul Târgoviște în ultimii ani, iar acum avem peste 90 de investiții cu o valoare totală de 1,4 miliarde de lei,” a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Fondurile nerambursabile accesate în ultimii trei ani au fost distribuite pe proiecte variate, contribuind la modernizarea și dezvoltarea comunității. Cele mai mari sume, respectiv 108 milioane de lei, au fost atrase în anul 2021, consolidând poziția Târgoviștei în privința absorbției fondurilor europene.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.