Conducerea CJD, vizită de lucru în mai multe localități dâmbovițene

in Administrație by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, se declară satisfăcut de ritmul în care se lucrează, vizate fiind proiectele din din mai multe comune dâmbovițene. Alături de primarii comunelor Morteni, Vișina, Șelaru și Petrești, acesta a vizitat obiective de lucrări care sunt în desfășurare sau aproape finalizate, ilustrând eforturile susținute ale administrației pentru dezvoltarea comunității.

La Morteni, se lucrează la amenajarea de șanțuri, rigole și accese proprietăți pe drumul județean DJ 702H, cu o finanțare de peste 700.000 de lei asigurată în totalitate de Consiliul Județean Dâmbovița. Totodată, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, se modernizează drumuri locale în Morteni, cu o valoare totală de 4.000.000 de lei, din care Consiliul Județean asigură 1.700.000 de lei. În cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, se toarnă covor asfaltic cu o finanțare de 4.300.000 de lei.

În comuna Șelaru, drumurile județene DJ503 și DJ611 au fost modernizate, proiectul având o valoare de aproape 9.000.000 de lei. De asemenea, lucrările la grădinița din satul Glogoveanu au avansat, cu finanțare de 2.700.000 de lei din partea Administrației Fondului pentru Mediu.

La Vișina, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se desfășoară proiecte de rețea de canalizare și modernizare a drumului comunal, cu o valoare totală de 22.600.000 lei. În comuna Petrești, Consiliul Județean Dâmbovița susține amenajarea șanțurilor și acceselor către gospodării pe drumul județean DJ 702F, cu o investiție de aproximativ 500.000 de lei.

Sursa foto: Facebook, Corneliu Ștefan

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.