Copilul tău este pasionat de ciclism? Poate învăța de la cei mai buni! Câștigător al Cupei Naționale la categoria master 1, Cătălin Manea începe demersurile pentru crearea unei echipe de ciclism în Dâmbovița!

in Actualitate/Educație/Sport by
Banner

Sportivul Living Bike Faresin Team – Cătălin Manea, aduce o nouă viziune în lumea sportului din județul Dâmbovița prin înființarea unui club de ciclism destinat celor mici. Prima inițiativă a fost lansarea unui chestionar menit să măsoare interesul părinților pentru înscrierea copiilor în această activitate.

Prin intermediul formularului, membrii echipei LivingBikeFaresinTeam speră să stârnească curiozitatea părinților și, mai important, a copiilor, în ceea ce privește ciclismul. Obiectivul declarat este formarea unei echipe de ciclism de șosea pentru cei mici, oferindu-le oportunitatea de a descoperi tainele acestui sport și, pe viitor, de a atinge performanțe remarcabile.

Cu această inițiativă, dorim să contribuim la dezvoltarea pasiunii pentru ciclism în rândul tinerilor din județul Dâmbovița și să deschidem calea către performanță. După analiza feedback-ului primit prin chestionar, ne vom îndrepta spre primii pași în vederea înființării școlii de ciclism pentru copii„, a declarat entuziasmat Cătălin Manea.

Județul Dâmbovița are o istorie bogată în organizarea evenimentelor cicliste, cum ar fi finish-ul de etapă al Turului României desfășurat cu câțiva ani în urmă. În plus, competiții notabile precum MTB Alpine Challenge Pucioasa și Potlogi au atras atenția asupra potențialului ciclistic al zonei. De asemenea, Pucioasa găzduiește anual o etapă din circuitul Road Grand Tour, iar cursa denumită „the wall” aduce pe harta ciclismului românesc pasionați ai acestui sport.

Chestionarul poate fi COMPLETAT AICI:

Banner