Inițiativă inedită a directorului Parcului Industrial Moreni: lecții gratuite de înot pentru preșcolarii și elevii din Moreni

in Actualitate by
Banner

În urma discuțiilor pe care Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, le-a purtat cu operatorul Bazinului Didactic de Înot din Moreni, Octavian Postolache, și cu directorii tuturor unităților de învățământ morenare, s-au identificat soluțiile necesare astfel încât, o dată pe lună, elevii de clasele I-XII și preșcolarii cu vârsta de peste 5 ani să poată beneficia de o oră de înot în mod gratuit.

Așadar, din ianuarie, cu excepția vacanțelor, a sărbătorilor legale și, foarte important, nu în timpul orelor de curs, cei care învață după-amiază vor putea merge la bazin în intervalul 09:00 – 11:00, iar cei care merg la școală sau grădiniță dimineața pot înota între orele 14:00-15:00.

De luni până vineri, pot lua lecții de înot două grupe a câte cinci copii, fiecare grupă având instructorul său.

Astfel, cât de curând, se va trece la repartizarea pe ore și pe clase a copiilor care se vor bucura de acest bazin, în mod gratuit.

Sunt încântat că putem oferi elevilor din Moreni posibilitatea de a practica un sport care îi va ajuta să se dezvolte armonios, fiind în același timp un altfel de mod de a petrece timpul liber!

Următorul pas va fi cel prin care consilierii locali vor iniția un proiect de hotărâre în Consiliului Local, proiect care, cu siguranță, va trece cu majoritate de voturi.

Încă o dată le mulțumesc tuturor pentru implicare!„, a declarat directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru.

Banner