S-a umplut paharul: Fanii și galeria Chindiei i-au strigat „demisia” lui Vasile Miriuță după înfrângerea cu Mioveni

in Sport by
Banner

Chindia a pierdut în meciul inaugural al etapei a 13-a, cu CS Mioveni, pe teren propriu, iar șansele pentru obținerea unui loc în play-off-ul ligii secunde sunt tot mai mici. Fanii și membrii galeriei au strigat în repetate rânduri „demisia” tehnicianului Miriuță.

Situația dificilă de la Chindia se adâncește, după ce a suferit al patrulea eșec din acest campionat. A fost a doua înfrângere pe propria arenă, sub privirile fanilor dezamăgiți de jocul oferit de roș-albaștrii, în compania celor de la CS Mioveni, unul dintre principalii contracandidați în lupta la play-off.

Oaspeții au reușit să deschidă scorul repede, încă din minutul 9, după un șut puternic al lui Daniel Toma. Robert Moldoveanu putea să aducă egalarea, după o încercare de foarfecă în urma unei centrări venite dintr-un corner. Cele două formații nu au mai creat faze periculoase minute bune, spre disperarea lui Vasile Miriuță, care s-a agitat în permanență pe bancă, dar și a lui Constantin Schumacher, antrenorul argeșenilor, care a stat în permanență cu gura pe jucătorii lui.

Deși Chindia era puțin mai periculoasă în ofensivă, tot Mioveni a fost cea care a punctat, de data asta prin Cătălin Gogor (min 39), după ce l-a driblat pe portarul Railean și se așternea liniștea pe „Eugen Popescu”. Inițial, golul a fost anulat de arbitrul asistent, Alexandru Mihăilă, pe motiv de offside. Totuși, centralul Horia Mladinovici, după câteva momente de analiză, a validat golul.

În partea a doua, Chindia a continuat să fie modestă, din tribună s-a strigat în repetate rânduri „jucați fotbal” și de mai mult ori „demisia, demisia” , jocul târgoviștenilor lăsând clar de dorit, iar fanii l-au taxat pentru asta pe Vasile Miriuță, care, după finalul jocului, a declarat pentru Digi Sport că  va avea o discuție cu oficialii Chindiei în zilele următoare despre viitorul său la echipă.

După acest eșec, Chindia rămâne cu 17 puncte în clasament, pe locul 9, în timp ce Mioveni urcă pe locul 4, cu 23 de puncte. Chindia mai are două jocuri de disputat în 2023, în Liga 2, cu CS Tunari, etapa viitoare și Concordia Chiajna, la începutul lunii decembrie.

Video cu momentele tensionate de pe „Eugen Popescu”

Banner