Marius Marin, director pentru România al W.K.O

in Actualitate/Sport by
Banner

Marius Marin, fondatorul Asociației Club Sportiv Marius Mihai Marin Arte Marțiale (ACSMMMAM) din Târgoviște, este noul director pentru România al World Kikboxing Organisation (WKO).

Multiplu campion, cu un palmares impresionant, Marius Marin, împreună cu sportivii de la clubul pe care l-a fondat și al căror antrenor este, a obținut sute de medalii la competiții naționale, europene sau mondiale.

Într-un mesaj distribuit pe rețelele de socializare, Marin a anunțat că va face totul pentru consolidarea WKO în România, mulțumind, totodată, președintelui WKO pentru onoarea și încrederea cu care a fost învestit.

”Mulțumesc, domnule Presedinte Jon Green și Salvatore Tiso, președintele (WKO) european pentru această mare onoare de a fi desemnat Președinte WKO Romania, sper sa nu dezamăgesc și voi face tot posibilul sa dezvolt in România World Kickboxing Organisation! Thank you Mr President Jon Green and Mr. European President Salvatore Tiso for the big opportunity to be named WKO Romania president! I will do my best to promote in Romania, World Kickboxing Organisation!”,  a transmis Marius Marin

Banner